Grzyby marynowane

Jeżeli chodzi o najbardziej sztandarowe produkty, wchodzące w skład marki „Nasza Chata”, to z pewnością wymienić należy nasze grzyby marynowane. Dzięki starannie dobranej kompozycji przypraw i warzyw, nasze wyroby stanowią idealne uzupełnienie codziennych dań obiadowych, a także mogą pełnić rolę przekąski serwowanej podczas różnego rodzaju imprez. Wśród grzybów marynowanych znajdujących się w przygotowanej przez nas ofercie dominują przede wszystkim maślaki, opieńki, borowiki, kurki, gąski oraz popularne pieczarki, których doskonałym uzupełnieniem jest nasza zalewa octowa.

Posiadamy wyroby zarówno o bardziej delikatnym jak i intensywnym smaku. Jesteśmy przekonani, że wśród proponowanych przez nas produktów znajdzie się kompozycja, trafiająca w Państwa gust smakowy, która na stale zagości na Państwa stole.

Grzyby marynowane w delikatnej, lekko słodkiej zalewie octowej

Nasza „Grzybowa Fantazja” to produkt w którym połączono nasze wysokiej jakości grzyby ze specjalnie wyselekcjonowanymi warzywami. Odpowiednio dobrana do delikatnej zalewy słodko-kwaśno-słonej kompozycja przypraw, wzbogaca smak i aromat grzybów. Ta gama naszych produktów jest idealna dla tych konsumentów, którzy lubią delikatny smak. Produkty te wyśmienicie pasują do każdego mięsnego posiłku jako surówka lub oddzielna przekąska.
Grzybowa Fantazja – podgrzybki marynowane z warzywami

masa netto – 350g
masa netto po odsączeniu: 200g

Grzybowa Fantazja – borowiki marynowane z warzywami

masa netto – 350g
masa netto po odsączeniu: 190g

Grzybowa Fantazja – kurki marynowane z warzywami

masa netto – 350g
masa netto po odsączeniu: 185g

Grzyby marynowane w wyraźnej zalewie octowej

Są wspaniałym dodatkiem do kanapek, sałatek, koreczków i dań – zarówno tych jadanych na co dzień, na przykład jajecznicy oraz bardziej odświętnych takich, jak tatar. Świetnie smakują także jako samodzielna przekąska. Dzięki swojemu intensywnemu smakowi i zapachowi grzyby marynowane często goszczą na naszych stołach. W naszej ofercie dostępne są podgrzybki, borowiki, maślaki, kurki, gąski, opieńki i pieczarki, zebrane z niezwykłą starannością w polskich lasach. Odpowiednio doprawiona marynata podkreśla ich smak i sprawia, że jedzenie tych przysmaków staje się prawdziwą rozkoszą.
Podgrzybki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Borowiki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Maślaki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Opieńki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Kurki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Gąski marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Pieczarki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g