Są wspaniałym dodatkiem do kanapek, sałatek, koreczków i dań – zarówno tych jadanych na co dzień, jak jajecznica, jak i odświętnych, na przykład tatara. Świetnie smakują także jako samodzielna przekąska. Dzięki swojemu intensywnemu smakowi i zapachowi grzyby marynowane często goszczą na naszych stołach. W naszej ofercie dostępne są podgrzybki, borowiki, maślaki, kurki, gąski, opieńki i pieczarki, zebrane z niezwykłą starannością w polskich lasach. Odpowiednio doprawiona marynata podkreśla ich smak i sprawia, że jedzenie tych przysmaków staje się prawdziwą rozkoszą.

Podgrzybki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Borowiki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Maślaki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Opieńki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Kurki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Gąski marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Pieczarki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g